Skip to main content

Åbent hus og Mors dag på SOSU Østjylland den 16. januar 2018

Tirsdag d. 16. januar 2018 er der Åbent hus og Mors u-dag på SOSU Østjyllands afdeling i Aarhus, hvor du kan møde repræsentanter for seks forskellige erhvervsuddannelser i Aarhus.

Mors u-dag 2018

I år inviterer SOSU Østjylland og Aarhus Kommune til Mors u-dag på SOSU Østjyllands uddannelsesmesse torsdag den 16. januar. Kom med og bliv forkælet med bobler og snacks, bliv underholdt af komiker Mark Le Fevre og bliv meget klogere på erhvervsuddannelserne med blandt andet Anne-Marie Dahl, der vil tale om fremtidens arbejdsmarked.
 
”Vi ved, at mødrene har det måske største og afgørende ord, når de unge skal vælge uddannelse efter grundskolen. Derfor skal vi klæde mødrene på, så de ser hele paletten af uddannelser og muligheder, når de vejleder deres børn. Med Mors u-dag forsøger vi at få mødrene i tale om erhvervsuddannelserne på en lidt utraditionel og underholdende måde”, siger Thomas Medom, sidste års rådmand for Børn og Unge.

I kantinen på SOSU Østjylland kan mødrene opleve Anne-Marie Dahl tale om ”Fremtidens arbejdsmarked”. I vores store idrætshal kan de unge se comedyshow med Mark Le Fevre og i resten af huset vil seks erhvervsskoler præsentere deres uddannelser.

Der er plads til 300 gæster i Mors u-dag g pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet.

Efter foredraget og comedyshowet kan man møde de mange forskellige erhvervsuddannelser. Der bliver rig lejlighed til både at snakke med elever, undervisere og vejledere, få smagsprøver og opleve nogle af de aktiviteter, som eleverne arbejde med på skolen.

Program

17:00 Velkomst

17:15 Uddannelsesmessen åbner

18:00 Comedyshow med Mark Le Fevre (for de unge)

18:00 Foredrag med Anne-Marie Dahl (for mødrene)

18:30 Uddannelsesmessen fortsætter

19:30 Tak for i dag

Tilmeld dig på facebook begivenheden:
https://www.facebook.com/events/201692667043978/

Mød elever, undervisere og vejledere fra disse erhvervsuddannelserne:

  • SOSU Østjylland
  • Institut for Odontologi og Oral Sundhed
  • Aarhus Business College
  • Aarhus Tech
  • Jordbrugets UddannelsesCenter
  • VIA Beklædningshåndværkere