Skip to main content

Efter- og videreuddannelse

SOSU Østjylland tilbyder en bred vifte af efteruddannelse, kurser og videreuddannelse inden for social- og sundhed, pædagogik, psykiatri, organisationsudvikling og kompetenceudvikling.

Udover kurser og efter- og videreuddannelsesforløb tilbyder vi rådgivning, konsulentydelser, skræddersyede forløb og samarbejder, blandt andet indenfor:

  • Afklaring og udvikling af kompetencer
  • Temadage og arbejdspladsudvikling
  • Konsulentydelser
  • Kompetenceforløb for ledere
  • Udvikling og vedligehold af organisationens strategi

Vi samarbejder tæt med relevante aktører i praksis og følgende området nøje, så vi altid har et indgående kendskab til konkrete og aktuelle udfordringer og muligheder i den hverdag, vores kursister står med.

Besøg også vores facebookside:
  SOSU Østjylland Efter- og videreuddannelse >>

Aktuelt

Alle nyheder
SOSU-medarbejdere elsker ny efteruddannelse i ledelse
Med en lederuddannelse for pædagogiske assistenter og SOSU assistenter kan Gitte Pedersen og Katrine Jensen komme til at arbejde med mennesker på en anden måde. De er blandt de første kursister på den spritnye efteruddannelse i Silkeborg.
Nyhed
Ny aftale styrker læringsmiljø hos dagplejere i Ikast-Brande
Ny tre-årig aftale mellem SOSU Østjylland og Ikast-Brande skal styrke læringsmiljøet i kommunens dagpleje.
Legatstøtte til sosu-elev fra Uganda
Faridah Nabuuma modtog onsdag d. 12. september legatstøtte fra Soroptimisternes afdeling i Silkeborg, hvor præsident Aase Krag-Petersen stod for overrækkelsen.
DAPUC temadag var stor succes
Med op mod 150 besøgende i Silkeborg og mere end 1000 views via Livestream, var den netop afholdte temadag om blødningskontrol en stor succes. Temadagen var arrangeret i et samarbejde mellem Dansk Ambulance Råd og Reddernes Udviklingssekretariat og DAPUC – Dansk Præhospital Uddannelsescenter, som var vært for begivenheden.
DAPUC
Ph.d.-stipendiat inden for læring og kompetenceudvikling i ældreplejen
SOSU østjylland opslår i samarbejde med Aarhus Kommune og Aalborg Universitet et ph.d.-stipendiat inden for læring og kompetenceudvikling i ældreplejen.
Nyt eLæringskursus i farmakologi og medicinhåndtering for SOSU Assistenter
De nye SOSU-bekendtgørelser fra 2015 og 2017 har skærpet de faglige krav til SOSU assistenters viden om farmakologi og medicinhåndtering. Men det kan være svært for både ansatte og arbejdsgivere at afse ressourcer til den nødvendige faglige opkvalificering midt i travle vagtplaner og pressede budgetter. Løsningen er et nyt eLæringskursus udviklet af SOSU Østjylland i samarbejde med MindMakers Aps.
Den Attraktive Dagpleje
Projekt ’Attraktiv Dagpleje’ har sat fokus på øget rekruttering af dagplejere, tættere samarbejde mellem dagpleje og dagtilbud og ikke mindst kompetenceudvikling.