Skip to main content

EUD10 er en succes

I den her uge er der dimission for skolens EUD10 klasser i Aarhus og Silkeborg. Vi siger dog ikke farvel, men på gensyn, til mange af eleverne. En stor del af dem er nemlig blevet fanget af faget, undervisningen og skolen, og vælger derfor at fortsætte på Grundforløb 1, der starter efter sommerferien.

Underviserne og lederne på EUD10 er meget positive og har oplevet en elevgruppe, som virkelig har rykket sig. Eleverne har givet den en skalle til eksamenerne og klaret sig rigtigt godt - både i erhvervsfag og grundfag.  

EUD10 en erhvervsrettet 10.klasse, der giver unge mulighed for at snuse til de forskellige erhvervsuddannelser. Det er et relativt nyt koncept, som kun har været udbudt på SOSU Østjylland de seneste to år. Interessen for EUD10 på SOSU-området er allerede stor og vokser stadig.

Det dimitterende hold i Aarhus er det første EUD10-hold, som har tilbragt hele deres skoleår på SOSU Østjylland. Tidligere var undervisningen fordelt mellem Aarhus Tech og SOSU Østjylland, men nu har det været muligt at lave et rent SOSU-hold. Der er på nuværende tidspunkt 26 ansøgninger til det kommende skoleår.

På skolens afdeling i Silkeborg står Ungdomsskolen for grundfagene, mens SOSU Østjylland står for erhvervsfagene. Der er allerede 26 ansøgere til holdet i Silkeborg.

Her kan du se mere om EUD10 >>