Laila fik de faglige redskaber til hverdagen som leder og ”udviklede sig helt vildt”

Laila fik de faglige redskaber til hverdagen som leder og ”udviklede sig helt vildt”

Hun smiler og det forstår man godt. Laila Engelbrektsen har lige været til eksamen i sidste modul af akademiuddannelsen i ledelse, som hun efter fem års arbejde afslutter med en flot karakter.

Laila er uddannet SOSU Assistent og var tidligere oplæringsvejleder.

”Da jeg på et tidspunkt også blev oplæringsansvarlig, fik jeg brug for nogle redskaber, jeg kunne bruge i hverdagen i min nye funktion. Sidenhen er jeg startet på et nyt arbejde, hvor jeg er gruppeleder, og der gav det god mening at fortsætte uddannelsen”, siger hun.

Uddannelsen har givet hende mange gode redskaber, som hun kan bruge i det daglige arbejde. Men den største udvikling har været på det personlige plan i forhold til rollen som leder:

”Personligt har jeg udviklet mig helt vildt. Der sker noget med én, når man går igennem sådan en proces. Især i forhold til de personlige ting omkring ledelse, hvor man virkelig lærer sig selv godt at kende,” siger hun.


Den indre motivation

Laila bruger både konkrete redskaber og modeller fra uddannelsen i sit daglige arbejde. Og så reflekterer hun meget over sin rolle som leder og at arbejde med mennesker. Reflektioner, der er en del af uddannelsesforløbet, og som fortsætter efter endt uddannelse.

Hun har ét råd til andre, der overvejer at begynde på en akademiuddannelse: Find din indre motivation.

”Jeg fandt min indre motivation og har virkelig ønsket at komme i gang. Når man så er i gang, har man en masse gode medstuderende eller kollegaer, og så bliver det endnu mere spændende”, siger hun.

 Har du fået mod på at tage akademiuddannelsen i ledelse eller et modul fra den? Så udbyder vi modulet Ledelse i Praksis med start 23.februar 2023.

Ledelse

Akademiuddannelsen i ledelse ruster dig til de daglige udfordringer som leder

Se mere om uddannelsen