Skip to main content

Mød vores elever

Mød Nanna, Louise, Masoud, Lotte, Julie og Olivia og se hvilken uddannelse, de har valgt.

Hvad er du god til?

”Jeg giver mig tid til at lytte til hvert et menneske, og jeg er god til at se mennesket bag diagnosen. Derfor har jeg fundet min rette plads i psykiatrien.” - NANNA uddanner sig til SOSU Assistent.

Se mere om SOSU Assistent uddannelsen

Hvad er du god til?

"Jeg er et meget omsorgsfuldt menneske, og vil gerne være med til at gøre en forskel for mennesker der har brug for hjælp. Derfor har jeg valgt SOSU Hjælper uddannelsen." - LOUISE uddanner sig til SOSU Hjælper.

Se mere om SOSU Hjælper uddannelsen

”Jeg kan godt lide at bidrage med alle mine gode kræfter i arbejdet med børn, for så er jeg også en del af at give børnene en god og tryg start i livet. Derfor valgte jeg at blive Pædagogisk Assistent.” - MASOUD uddanner sig til Pædagogisk Assistent.

Se mere om Den pædagogiske Assistentuddannelse

"Jeg er rummelig, tålmodig og kærlig, jeg møder hele personen og jeg skaber glæde, når jeg er omkring andre mennesker." - OLIVIA uddanner sig til SOSU Assistent.

Se mere om SOSU Assistent uddannelsen

Hvad er du god til?

"Jeg er god til at tale med mennesker, og har en stor grad af empati og forståelse for andre i sårbare og svære situationer. Jeg glæder mig til at komme ud i det danske sundhedsvæsen og bidrage til den gode pleje og omsorg." - LOTTE uddanner sig til SOSU Assistent.

Se mere om SOSU Assistent uddannelsen

Hvad er du god til?

"Jeg er omsorgsfuld og interesserer mig for andre mennesker. Derfor har jeg valgt SOSU Hjælper uddannelsen, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel for andre." - JULIE uddanner sig til SOSU Hjælper.

Se mere om SOSU Hjælper uddannelsen