Skip to main content

Pædagogisk Assistent på 42 uger

Hvis du er fyldt 25 år og har to års relevant erhvervserfaring kan du tage en Pædagogisk Assistentuddannelse på 42 uger (EUV1). Du starter direkte på hovedforløbet og tager uddannelsen med merit for praktikken.

Ved optagelse på Den pædagogiske Assistentuddannelse får du lavet en realkompetencevurdering (RKV), så dit uddannelsesforløb bliver tilrettelagt efter din erfaring fra uddannelse og arbejde.

Når vi har modtaget din ansøgning med erklæringer fra arbejdsgiveren, bliver du kontaktet af en af vores vejledere med henblik på at få lavet en RKV. Når RKV'en er færdig laver vi din uddannelsesplan. 

Hvis du har orlov fra dit arbejde, mens du følger uddannelsen, skal din arbejdsgiver lave en uddannelsesaftale, som skal underskrives af arbejdsgiver og dig, og herefter sendes til skolen.
Hvis du ikke er i arbejde, har du mulighed for at tage uddannelsen med SU, eller evt. kontakte Jobcentret.

Se to tidligere deltagere fortælle om uddannelsen i videoen nederst på siden.

Kontakt endelig vores vejledere, hvis du har spørgsmål til ansøgning eller andet - se kontaktoplysninger nederst på siden.

ANSØGNING

For at søge uddannelsen skal du udfylde et ansøgningsskema og en arbejdsgivererklæring. Du kan allerede nu få lavet en realkompetencevurdering (RKV) - se kontaktoplysninger på vores vejledere nedenfor.

Ansøgningsskema og arbejdsgivererklæring

Kontakt

Heidi Hvorslev Nickelsen

Vejleder - EUD10, GF1, EUX, Pædagogisk assistent

Silkeborg

hhn@sosuoj.dk 2428 5238

Marie Birgitte Lassen

Vejleder - Pædagogisk assistent og SOSU Hjælper

Silkeborg,Skanderborg

mbl@sosuoj.dk 2428 5236

Birgitte Lykke Rasmussen

Vejleder - GF1, EUX, Pædagogisk assistent

Aarhus

blr@sosuoj.dk 2516 3823