SOSU Østjylland | Gør dig klogere på livet

Bliv klar til uddannelse 6 ugers jobrettet uddannelse - omsorg og pædagogik

Bliv klædt på til at arbejde med børn, unge og ældre i forskellige pædagogiske og omsorgsrelaterede sammenhænge.
Intro til omsorg og pædagogisk arbejde

Er du klar til at gøre en forskel i menneskers liv?

Med dette forløb bliver du klædt på til at arbejde med børn, unge og ældre i forskellige pædagogiske og omsorgsrelaterede sammenhænge. Hvis du drømmer om en fremtid, hvor du arbejder med mennesker, så er denne kursuspakke noget for dig.

Forløbet er for dagpengemodtagere med ret til et 6-ugers jobrettet uddannelse. Det henvender sig til dig, der kunne tænke dig at arbejde som medarbejder indenfor det specialpædagogiske område som eksempelvis et bo -og opholdssted eller som vikar eller afløser på et plejehjem eller i hjemmeplejen.

Måske arbejder du i en anden branche i dag og ønsker at skifte karriere til et område, hvor du kan sætte dine erfaringer i spil i en ny ramme og få tilført den nødvendige grundviden, der klæder dig på til at arbejde indenfor omsorg eller pædagogik.

Kursuspakken vil inspirere dig og give dig viden og måske give dig lyst til efterfølgende at videreuddanne dig indenfor et område med gode muligheder for job.

Bliv klogere på forløbet

Målgruppe

Forløbet er for dagpengemodtagere med ret til et 6 ugers jobrettet uddannelse.

Det henvender sig til dig, der kunne tænke dig at arbejde som medarbejder indenfor det specialpædagogiske område som eksempelvis et bo -og opholdssted eller som vikar eller afløser på et plejehjem eller i hjemmeplejen.

Datoer og tilmelding

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kursuskoordinator

Elisabeth Rose Kobberøe

erk@sosuoj.dk 87412610