SOSU Østjylland | Gør dig klogere på livet

Om SOSU Østjylland Ledige stillinger

Ledige stillinger og retningslinjer for ansættelse og uopfordrede ansøgninger. Vi modtager udelukkende elektroniske ansøgninger.
Ledige Stillinger

Ledige stillinger

Retningslinjer for ansættelser

Når vi læser din ansøgning til en opslået ledig stilling, vurderer et ansættelsesudvalg dine kvalifikationer i forhold til de opstillede krav i stillingen. Vores mål er at besætte den ledige stilling med den ansøger, der er bedst kvalificeret.

Hvis vi ønsker reference eller yderligere oplysninger, vil det altid ske efter dialog og samtykke med dig. Skolen følger statens overenskomster og personalepolitiske retningslinjer.

Specielt for undervisere gælder, at de skal opfylde de krav, der er fastsat i kapitel 3 i Bekendtgørelse om erhvervsuddannelser eller i §14 i AMU-bekendtgørelsen, hvis du søger ansættelse i skolens efter- og videreuddannelsesafdeling.

SOSU Østjylland opfordrer alle interesserede til at søge ledige stillinger uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold. Når stillingen er besat, sendes et begrundet afslag til de øvrige ansøgere. De, der har været til samtale, vil blive kontaktet telefonisk. Ansøgere til ledige opslåede stillinger får slettet ansøgning med bilag snarest efter stillingen er besat.

Vi gør opmærksom på, at ledige stillinger altid bliver offentliggjort, og at vi udelukkende behandler ansøgere, der har søgt direkte på stillingen.

Uopfordrede ansøgninger som underviser eller timelærer/vikar

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning om fastansættelse som underviser eller timelærer/vikar. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger til øvrige områder. Ansøgningen skal være bilagt CV samt relevante eksamensbeviser/udtalelser.

Du søger via dette link >> 

Uopfordrede ansøgninger bliver opbevaret i seks måneder efter forudgående samtykke fra ansøger. Herefter slettes de automatisk.