Skip to main content

Efter- og videreuddannelse

SOSU Østjylland tilbyder en bred vifte af efteruddannelse, kurser og videreuddannelse inden for social og sundhed, pædagogik, psykiatri, organisationsudvikling og kompetenceudvikling.

Covid-19: Kurser og efteruddannelse fortsætter som planlagt

Skolens afdeling i Aarhus er lukket ned for fysisk fremmøde for elever på ungdomsuddannelser, men det gælder ikke efteruddannelse og kurser, der fortsætter som planlagt.

Vi følger situationen tæt og giver alle deltagere direkte besked, hvis en uddannelse eller et kursus udskydes eller aflyses.

Vi har ekstra fokus på hygiejne og at holde afstand, så du kan føle dig tryg, når du er på kursus hos os.

Covid-19 uddannelse: Vi udbyder en 5-dages uddannelse med fokus på udvikling af basale, faglige kompetencer hos ikke-uddannede sundhedsprofessionelle. Læs mere om uddannelsen her >>

Vi tilbyder også rådgivning, konsulentydelser, skræddersyede forløb og kurser i vores Læringscenter for Demenssimulation, online forløb og inden for det præhospitale område (DAPUC).

Vores kurser er målrettet medarbejdere, der arbejder inden for omsorg i social- og sundhedssektoren, det pædagogiske område, psykiatriske område samt ledige som ønsker at arbejde eller uddanne sig inden for de områder.

Vi samarbejder tæt med en række aktører i praksis. Det betyder, at vi altid har et indgående kendskab til aktuelle udfordringer og muligheder i den hverdag, du står med.

Du kan altid ringe eller skrive til os >>

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tilmeld dig, og du vil hver måned modtage en mail med videoer, artikler, interview og information om kommende kurser.

Gå til tilmelding

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt en kursuskoordinator >>