Efter- og videreuddannelse

SOSU Østjylland tilbyder en bred vifte af efteruddannelse, kurser og videreuddannelse inden for social og sundhed, pædagogik og psykiatri. Vi tilbyder også rådgivning, skræddersyede forløb og kurser i vores Læringscenter for Demenssimulation samt inden for det præhospitale område (DAPUC).

Vi arbejder tæt sammen med praksis og har derfor et indgående kendskab til aktuelle udfordringer og muligheder i den hverdag, du står med.

Du kan altid ringe eller skrive til os >>

 

Kursustilmelding lukket pga. systemarbejde

Voksenuddannelse.dk erstatter EfterUddannelse.dk den 15. juni 2021. I den forbindelse er der lukket for kursustilmelding fra den 10. juni 2021 til den 15. juni 2021.

Hvis du gerne vil tilmelde dig et kursus, kan du kontakte vores kursuskoordinatorer, som tilmelder dig, når det igen er muligt.

 

Covid-19: Trygt på efteruddannelse

Vi har ekstra fokus på at hindre smittespredning, så du kan være tryg, når du er på uddannelse hos os. Læs mere om skolens håndtering af Covid-19 >>

Vi udbyder en 5-dages uddannelse med fokus på basale, faglige kompetencer hos ikke-uddannede sundhedsprofessionelle. Læs mere om uddannelsen her >>

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tilmeld dig, og du vil hver måned modtage en mail med videoer, artikler, interview og information om kommende kurser.

Gå til tilmelding

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt en kursuskoordinator >>