SOSU Østjylland | Gør dig klogere på livet

Vejledning Mød eleverne

Mød eleverne på SOSU Østjylland og hør dem fortælle om deres valg af uddannelse.
Skal Du Vælge EUD, EUX Eller EUV
Mød Moni - Social- og sundhedshjælper

Social- og sundhedshjælper

Mød Moni

"Når vi er sammen med borgerne, så giver vi alt hvad vi kan. Så de kan føle, at de er hos familie. Jeg føler mig stolt, når jeg er på arbejde. Jeg er en vigtig person".

"Jeg vil gerne gøre en forskel for ældre mennesker. Jeg vil gerne hjælpe andre så meget, som jeg kan".

Mød Steffi - social og sundhedsassistent

Social- og sundhedsassistent

Mød Steffi

"Kender du det, når man lægger puslespil, hvor den sidste brik kommer på plads og det hele bare er, som det skal være? Sådan havde jeg det, da jeg begyndte at arbejde på et plejehjem. Der vidste jeg, at det er sådan her jeg skal have med mennesker at gøre".

Mød Anders - Pædagogisk Assistent

Pædagogisk Assistent

Mød Anders

"Alle underviserne på den her skole er fantastiske på deres egen måde. Man bliver undervist på så mange forskellige måder".

"Det der gør mig allermest glad for at arbejde som Pædagogisk Assistent det er, at man er med til at gøre en kæmpestor forskel for nogens fremtid".

Tandklinikassistent

Mød Maria

"Jeg var selv ret bange for at gå til tandlægen som barn. Det er super fedt at være med til at give børn gode vaner, både i forhold til tandbørstning og hvad de spiser i løbet af dagen".

"Jeg har prøvet mange forskellige ting for at finde ud af, hvad der var mest mig. Jeg er landet virkelig godt, og jeg ved at det her, det er mit drømmejob fremover".

Mød Rebekka - EUX Social- og sundhedsassistent

EUX Social- og sundhedsassistent

Mød Rebekka

"Det jeg synes bedst om ved at arbejde som social- og sundhedsassistent det er, at dagene aldrig ligner hinanden. Men når jeg kommer hjem ved jeg altid, at jeg har hjulpet nogle mennesker i deres liv og i nogle situationer, de måske ikke selv kunne klare".

Grundforløb 1

Mød Simon

Mød Simon - Grundforløb 1

EUD10

Mød Emma

Mød Emma - EUD10 på SOSU Østjylland