Akademiuddannelse som karrierevej

Akademiuddannelse som karrierevej

De studerende på Akademiuddannelsen i Ledelse har netop afsluttet modulet Ledelse i praksis. Her fortæller en af de studerende, hvad hun tager med sig fra modulet og uddannelsen generelt.

26. november 2020

Susanne Elling er SOSU Assistent og arbejder som koordinator på et plejecenter. Hun tager uddannelsen for at få flere kommunikative redskaber og arbejde med sin egen personlige udvikling:

- ”Det er mega godt! Jeg har fået en masse værktøjer til at se mit arbejdsliv i et nyt perspektiv. Vi lærer teoretikere og modeller som jeg helt konkret kan bruge i hverdagen. Både til at løse mine opgaver, men også til at se mange ting i et nyt perspektiv.”

”Jeg har sagt til mine kollegaer, at de næsten burde tage modulet i teamledelse, også selvom de ikke vil arbejde med ledelse senere. Men det giver så mange værktøjer til opgaverne i hverdagen.”

Om hun vil anbefale uddannelsen til andre?
- ”Spring ud i det, hvis du er klar til det. Du lærer så meget og får mange nye tanker. Du går igennem en forandringsproces. Men man skal vide, at det kræver tid til at arbejde med stoffet og at man er villig til at forandre sig”.

Se også hvad tidligere deltager Nina siger om uddannelsen: